Om Jyske Erhvervsparker

Jeg står i spidsen for Jyskeerhvsparker, der hjælper ejere af investeringsejendomme med udlejning, sparring, optimering og salg. Jyske Erhvervsparker varetager alt inden for forvaltning af ejendomme, og tager aktivt ejerskab for både ejendomme/porteføljer og lejere.

Selv har jeg været i ejendomsbranchen i mange år. Jeg har bred erfaring med investering, optimering og drift, og jeg har en veludviklet evne til at se muligheder – båret af sund fornuft og solid forretningsforståelse.

Jeg er ihærdig og initiativrig. Udadvendt og kontakt stærk. Går ind i folk, som jeg er, og lægger vægt på ærlighed: Har vi en aftale, så har vi en aftale.

Mit drive og beslutsomhed betyder, at der ALTID er mange bolde i luften omkring mig. Det tænder mig at starte projekter op – og realisere dem. Med succes. Og jeg ved, jeg altid får det bedste ud af potentialet.

Står du med en ejendom eller en grund, og har du brug for nye øjne på, hvordan du får mest ud af den? Tag fat i mig. Så bringer vi det hele i spil, og ser, hvor det fører hen.

Brian Overmark

Ejer af Jyske Erhvervsparker